Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Nail Art / Naljepnica za nokte
Nail Naljepnice Bubbles za jedinstvenu nail art sa twist
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

Ako dizajn noktiju biti podjednako istaknuti i veseli, noktiju naljepnice Bubbles su pravi izbor. Šarena noktiju naljepnice se može sastaviti u jedinstvenu nail art. Aplikacija je lako zamisliti i moguće na prirodne nokte, kao i na Umjetni nokti. Dakle, balon naljepnice trajati na nokat, a konačni brtvljenje se preporučuje.

Prije noktiju naljepnice Bubbles se primjenjuju na nokat, da je spremna kao i obično. U prirodnih noktiju je uređeno i polirani, pažljivo izgrađene umjetnih noktiju. Na površini nokta od nail art naljepnice se mogu postaviti. Za ovu, željeni dizajn je postignut sa pincetom iz podloge i Pune na nokat. Sa grickalica za nokte predmet može dovesti u željeni oblik. Uznemirujuće supernatants se lako ukloniti s datotekom noktiju. U naljepnice se pritisne čvrsto na nokat i može biti zapečaćena. Kao završna obrada, jasan kaput ili premaz ponudu, koja se leči pod UV lampe.

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni