Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Nail Art / Naljepnica za nokte
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Noktiju naljepnice hologram - šarene nail art da upada u oči
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

Bilo razigrana ili grafički - propale subjekata koji morate ponuditi hologram noktiju naljepnice koje čine nail art definitivno nešto posebno. Naljepnica dizajna može se ugovoriti pojedinačno i po želji na nokat. Hologram naljepnice se jednostavno Pune i konačno zapečaćena.

Stoga, hologram noktiju naljepnice dodati profesionalni nail art, koji ima nastanak privlači, i noktiju mora biti postavljen u samom sceni savršeno. Za tu svrhu je potrebno uobičajene temeljnu pripremu. Prirodni nokti su njegovanih, podnio a zatim pažljivo obojena u željenu boju, nokti modeliranje su izgrađeni i boji na kraju. Sada na čistom i suhom noktiju ploča malo noktiju naljepnice može biti uređen. Pojedinačni motivi izvući iz podloge i mjesto na nokat. Da li svi Nail Sticker njegovo mjesto se vrši laganim pritiskom na odgovornost. Za dugotrajnu lijepa noktiju dizajna i dugotrajan čekanje stvaranje je zapečaćen na kraju. Ovo se opcionalno mogu koristiti premaz ili bezbojni lak.

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni