Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Nail Art / Naljepnica za nokte
Airbrush Nail Sticker Flower - Nail u profesionalnom stilu
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

Uz airbrush noktiju naljepnice cvijet može biti u trenu profesionalni dizajn dočaravaju na nokte. The Nail tetovaže su razlikovati od stvarnog airbrush tehnikom na prvi pogled malo i brine o zabave boje za vrhunac na prirodni i umjetni nokti.
Dakle, airbrush noktiju naljepnice cvijet smatra podržava dug i pouzdan servis na nokte, neki osnovni zahtjevi moraju biti ispunjeni. U noktiju se priprema kao i obično, njegovanim ili modelirana i podnesen. Ako noktiju ploče savršeno i premazane sa željenim Boja, nail art naljepnice se mogu zaglaviti. Ti pažljivo uzeti svoj udarac iz podloge i stavlja ga na željenu lokaciju na nokat. Laganim pritiskom na naljepnici je fiksna. Je li ovaj dizajn noktiju, koja se može sastaviti pojedinačno iz pojedinačnih motiva, potpuna, daje pečat za čvrst podršku i dugotrajan sjaj. U tom cilju, a premaz se koristi, na primjer, alternativno, nokat se može premazati sa jasnim lakom.

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni