Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Nail Art / Oblika
Nail Network - tila oblika za posebne nokte

Детаљи
+

Izrađena je od tila u različitim bojama nail art je mreža. Ovaj ukras iz kategorije oblika je vrlo poseban dizajn na nokat i daje neto poput teksture koja skreće pažnju na sebe. Mreža se može koristiti kao ukras na nokat ili u vezi s francuskom stilu.
Kao dio nail art gel modeliranje mreže je ugrađen na nokat. U prvom koraku prirodnih noktiju kao i obično pripremljen, obložena premaz i premazati baze gelom. Kroz kontakt sloj nokta je zaštićena od diskoloracija. U Tüllnetz se dovodi u željeni oblik i staviti u vlažnom sloj Aufbaugels. Zatim oblici su obložene s drugom sloj gela i tako dobro fiksne na nokat. Nakon stvrdnjavanja nokta je dodatno po uzoru na zadnji sloj se nanosi kao završni premaz. U premaz predviđa grebanja i otporna noktiju ploča sa dugom finiš. A za čišćenje sa sredstvom za čišćenje ili poliranje tretman sa uljem poboljšava faktor sjaj pored.

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni