Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Nail Art / Oblika
Nail art spider web - neobična oblika za lijepe nokte

Детаљи
+

The Spider Web nail art ostavlja dobar mreže strukture na nokat. Kao Navlaka za ukras, ili u kombinaciji s francuskom stilu je atraktivna efekti mogu se postići. Neto je točno u obliku i inkorporirana u noktiju sa akrilnom ili gel.
Za ovu, prirodnih noktiju je spremna kao i obično. Nakon nanošenja prajmera, na premaz i kontakt sloj za zaštitu prirodnih noktiju od diskoloracije pauk web nail art je ubačen u jednu od druge gela slojeva. Oblici otvrdne gel i sedi kao stabilan i dobro zaštićen unutar noktiju. Web pauka može se koristiti sa transparentnim ili obojenog materijala modeliranje, ovisno o kombinaciji rezultat suptilne do udara efekata. Isto je učinjeno uz korištenje akrila kao materijal za modeliranje. Je umjetnih noktiju završio uzoru. Zaključak je zaptivni sloj, na primjer, s Top Coat. Nakon stvrdnjavanja i čišćenje Cleaner modeliranje noktiju sija na visoke i trajne sjaj i zapečaćena na ogrebotine i razbija-dokaz.

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni