Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Nail Art / Oblika
Nail Art Glitter Krugovi - svjetlucavi dizajn noktiju s oblicima

Детаљи
+

Uz glitter krugovima nail art moguće su različite Forme za nokte dizajna. Mali štediša može biti posut ili stavljen na obrasce. Jednostavan je za korištenje, a ne uobičajena su sjajne metalik heksagona u noktiju studio je popularan stil element.
Za primjenu nail art glitter gel modeliranje kruga se obavlja kao i obično. Da bi se nanosi na pripremljenu prirodnih noktiju premaz, potom premazane s odgovarajućim gel. U glitter deponenti se zatim umetnuti izravno u ljepljive sloj izliječiti Grundiergels. To je učinjeno s idealno pincetu. Važno je da se oblici nisu usklađeni tako da se ne povećava debljinu materijala nepotrebno. Na blistave motivima prvi sloj Builder se primjenjuje i izliječiti. Zaključak modeliranje je premaz koji čini površinu vještačkih grebanje noktiju otporna i osigurava trajan visoki sjaj. Ovaj krug sjaj efekte nail art dolaze još bolja prednost. Mali uložak se može koristiti i za upotrebu u akrilnih noktiju.

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni