Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Nail Art / Šljokice
Nail Art šljokice 2mm - svjetlucave štediša u mnogim svijetle boje

Детаљи
+

Uz nail art 2mm šljokicama možete odmah stvoriti maštovit nail art. U boji oblici su razbacani kao što želite ili distribuirati pojedinačno pincetom. Aplikacija je vrlo lako, ovisno o ukusu mogu biti multi-boji ili suptilno boji nail art stvaraju.
Za potrebe Glitter Sequins nokta kao i obično pripremljen za modeliranje. Nakon nanošenja prednamaza i prajmer na šljokice su uključeni direktno u ljepljive sloj od kaljenog Grundiergels. Ovo štediše su vrlo čvrsto u modeliranje i rješavanje nije oguliti. To je važno kako bi bili sigurni da su šljokice su susjedne i ne-susjednih. Ako je potrebno, mogu sortirati sa pincete i postavljen. Graditelj noktiju je dodatno mat i oblikovani za savršeno C-krivulja. A pečat s vrha sloj je završnica ovog modeliranja noktiju, djelujući preko svojih svijetle boje, kao što jako privlači pažnju i može se prilagoditi outfit i prilikom.

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni