Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Nail Art / Šljokice
Nail Art Sequin Rings - pametan dizajn noktiju u jarkim bojama

Детаљи
+

U šljokicama prstenovi nail art može biti vrlo lako integrisati u nokte. Mali deponenti u svijetle boje su umetnuti u modeliranje i mase dobijene stvrdnjavanja ima grip. U šljokice su pogodni za upotrebu u gel, kao i akrilne nokte.
U šljokicama prstenovi nail art su idealni da lako stvoriti showy dizajn noktiju. Mali sjajni umetci su uključeni u nokte. U gel modeliranje u šljokicama može rasuti ili postaviti direktno na disperziju sloj prajmera. Nakon toga, nokat će se nastaviti kao normalno, i zapečaćen nakon podnošenja u formi. A Poljski osigurava potrebnu sjaj, na vrhu sloj osigurava dugo trajnosti. Ako se koristi deponentu za modeliranje akrilnim, aplikacija je sličan. Stoga, gotovih akrilne nokte sjaji visoka, noktiju ploča mora biti polirana. Dakle, onda šljokice dolaze u njihov najbolji prednost. Za dugoročne zaštite i površine otporan na ogrebotine od akrilnih noktiju može biti obložen brtvljenje gel.

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni