Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Nail Art / Šljokice
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode AUTUMN2016

Šljokice

Filter articles

U umetnosti noktiju dizajna , ne postoji gotovo ništa što je nemoguće . Sve može da se koristi za oblikovanje noktiju lep i zanimljiv, i kao i svaki pravi umetnik , umetnik noktiju su izuzetno kreativni u pronalaženju novih mogućnosti . Mnogi prirodni i veštački materijali su dostupni , i sve što se može dobro koristiti , zapravo koristi . Naila art je prilično nekonvencionalne umetnosti , jer radi sa neverovatnom različitih materijala i resursa, zahteva samo ograničenu tehničku opremu i može da sačuva male oblasti likovnih radova ulepšati .

Naila šljokice izgledaju skoro znam kako šljokice , modi dame komplikovano dizajnirani tekstila . Sada , šta je ušivenim na odeći može se, naravno, takođe se primenjuju na ekser manja verzija . Naila šljokice su smešteni u neosušenog premaza ili još nezabeleženih UV gel i povezivanje čvrsto na lečenju sastava sa noktiju . Oni su trajne i lepe sjajne magije efekte na noktima . šljokice nisu samo u bezbroj suptilnih , svetao , prelijeva , sjajnim ili mat boje , ali i metalik nijanse i Plain Vhite . Mi vas pozivamo da pogledate naš asortiman - naravno , šljokice u potpunosti u skladu sa evropskim standardima , oni dolaze direktno od proizvođača i izuzetno izdržljiva . Za nail art je samo zabavno ako je izdržljiv .


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni