Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Nail Art / Vještački dijamant
Rhinestones Box - Nail elemenata jasno poredani
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

Rhinestones su bitan dio nail art. Postavite magične naglašava i može učiniti za nokte dizajn umjetničko djelo u mnogim različitim bojama. U Rhinestones kutiji 12 boje su jasno poredani. Transparentnog kutija je pogodan za salon za nokte, kao i za kućnu upotrebu.
Zbog posebne dodiruje cirkonima shimmer dvostruko šarene i može se koristiti kao hvatač oko za akrilne i gel nokte. U noktiju je izgrađena kao i obično. U jednom od konstitutivnih slojeva onda cirkonima stavljaju out of the box. Za tu svrhu, gel se nanosi četkom čvrsto na nokat, onda štras može se uzeti sa pincetom ili četkom iz kutije i šire na površini nokta. Gel sloj uključujući deponentima izliječiti i stabilizuje ga. Zaključak modeliranje formira zaptivni sloj. A premaz štiti gel za nokte, kao i cirkonima i osigurava visoki sjaj faktor. Baš kao u gel, u štras se može ugraditi u akrila. Postupak je sličan. Evo, takođe, formira zaptivni sloj zaštitnog, sjajni završetak modeliranja.

Mjere
+
0.016 Metar (m)
0.054 Metar (m)
0.132 Metar (m)
Повратне информације
+
Ukupno pregleda
4.75
Pregled
5
3
4
1
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni