Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Nail Art / Vještački dijamant
Neon kamenje prikaz (oko) 2 mm - Rhinestones u neonbunt

Детаљи
+

Neon boje su u nail art uvijek do datuma. Za šarene Highlights, koji se može ugraditi bez mnogo napora, štediše iz Neon kamenje ekran (oko) 2 mm su idealni. Mogu se pritisne pojedinačno ili u grupama u vlažnim akril ili gel i držati sa završnim brtvljenje za dugo vremena na nokat.
Prije nego što se koriste Neon Rhinestones, nokat modeliranje je izgrađen kao i obično. Na podnijela off i hrapava prirodnih noktiju, prajmer a onda se primjenjuje bukvara. Nakon toga slijedi izgradnja slojeva s kojima se gel noktiju je modeliran u prirodnog izgleda C-krivulja. U Neonsteinchen biti umetnuta u posljednje sloj prije stvrdnjavanja. Za ovu, četke je umočen u graditelj, onda pločice su uključeni s četkom vrha, stavi na nokat i lagano pritisne. Do stvrdnjavanja pod UV lampe štediše su fiksni. Ovaj dizajn noktiju je dugotrajan i trajan sjaj, a brtvljenje gel se preporučuje kao finiš. Premažite vrh se vukao preko noktiju, i neon deponenta, a zatim osušeni za dvije do četiri minute. Po čišćenje Cleaner i Zellette faktor sjaja je naglasio, poliranje ulje pojačava ovaj efekt dalje.

Mjere
+

0.05 Metar (m)
0.01 Metar (m)
0.05 Metar (m)

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni