Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Nail Art / Vještački dijamant
Metalik Nail Art Display - različiti oblici za velike dizajn

Детаљи
+

Star, kapi i drugih motiva u metalik izgled se po okruglom displeju. U 12 različitih predmeta može se lako ukloniti i lako se može umetnuti u vlažnim gel ili akrila. Uz sušenja, štediše dobiti svoju snagu, brtvljenje osigurava dugotrajan sjaj i dugotrajnu čekanje.

Štediše dati svakom Nagelmodellage završni dodir i može se obrađivati ​​sa drugim nail art elementi izuzetan dizajn noktiju. Mali motivi u Metallic Nail Art Display - raznim oblicima da se lako umetnuti u vlažnu gel. To može obraditi štediše su cirkoni sa transparentnim ili u boji gelovi. Osušeni smo gel sloj, metalni element dobiva svoje držanje. Iznošenje iz zaslona je najlakše pincetom. Ovim radom motiv uređaj može biti idealno staviti na nokat. Za dugotrajno čekanje u modeliranju i željeni visoki sjaj lak se nanosi na brtvljenje gel. Dlaka se zatim osušeni pod UV lampe. Sredstvom za čišćenje i Zellette može smanjiti znojenje i noktiju dobiva svoje visokog sjaja.

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni