Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Nail Art / Piercinga a umetci
Nail zakovice 50 St. optimista noktiju dizajn koji Rocks!

Детаљи
+

Mali noktiju zakovicama proizvode po njihovim uzvišenim vrhunac vrlo poseban nail art efekte. Rock i ekstravagantnim Ukrasite malim štedišama akril i Gelmodellagen i mogu se kombinirati i sa drugim noktiju dizajna.

Nakon nail art je kao i obično pripremljen i po uzoru nokat zakovice 3mm iz kategorije piercinga i štediše su uključeni. Tako da je vrh zakovice može razviti svoj puni trodimenzionalnim efektom, na zakovice su umetnute u zaptivni sloj. Je li važno u aplikaciju koja deponenti umorno sjede u gel i dobro umotana. Zatim brtvljenje gel se osušeni, kao i obično, zakovice su sigurne i stabilne dugo vremena. Završna obrada je kao i obično očistiti sredstvom za čišćenje i Zellette, a za poliranje ulje za zaključivanje pojačava sjaj prošlog sloja. Kao što je u gel noktiju zakovice se također može koristiti u akrilnih noktiju. Pojedinačni su deponenti pritisne u još mokri akrila.

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni