Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Nail Art / Nokte Tetovaže
Nail Tetovaže francuskom stilu srebrni ukrasi - Francuski Nail Art

Детаљи
+

Nail Tetovaže francuskom stilu srebrne ukrase dovesti francuskog izgleda sasvim novo na prirodne i umjetnih noktiju. Srebrni ukrasi su lijepljene na nokta i mogu se kombinirati sa mnogim drugim nail art elemenata. Da li prirodne ili umjetne nokte, akrila ili gel modeliranje, francuski srebrni naljepnice su uvijek dobar izbor.

Tako noktiju tetovaže francuskom stilu srebrne ukrase držite dugo na nokat i optimalno stupiti na snagu, nokat je pripremljen kao i obično. U prirodnih noktiju je podnio u za izvajanom i izgrađena sa akrilnim ili gel. Na završnoj noktiju Izabrani Nail Sticker dizajna nalazi se i lagano pritisne, bilo supernatant se može ukloniti datoteku ili grickalicu. Za dugotrajno čekanje na nokat završni premaz pruža finiš. Ova mjera se također preporučuje ako nail art naljepnica se nanosi na prirodni nokat. Ovdje se preporučuje kao bezbojni lak za nokte i noktiju tattoo štiti i osigurava dugotrajan sjaj.

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni