Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Nail Art / Nokte Tetovaže
Nail Tattoo Colorful francuskom stilu - šarene nail art za lepljenje
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

Hearts i zvijezde svijetle duginih boja su idealni da se nokti šarene i pametna. Primjena noktiju tattoo šarene francuskom stilu je jednostavan. U samoljepljive naljepnice za nokte su jednostavno Pune i zatvorene za trajnost.


Da se pridržavaju nokat tattoo šarene francuskom stilu na nokte dugotrajni i pouzdani, dobra priprema je potrebno. U noktiju je kao i obično uređeno i oblika, odnosno izgradio ispod noktiju. Sada primjenjuje do gotovog, čistu površinu male nokte naljepnica može biti postavljen po želji. Do željene slike iz nosača lima su uzeti sa pincetom, neoblikovani, ako je potrebno i staviti na čistu noktiju. Također je moguće ugraditi u vlažnom gelu. Višak naljepnice materijal može opcionalno biti uklonjen s datotekom. Da bi za nail art naljepnice pridržavati dug i pouzdan servis na nokat, pečat treba primijeniti kao finiš. U zavisnosti od noktiju je jasan kaput ili premaz. Konačni sloj pruža dugotrajnu prekrasan nokte sa maštovita noktiju tetovaža u svijetle boje.

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni