Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Nail Art / Nokte Tetovaže

Nokte Tetovaže

Filter articles
Self-ljepilo ili kao poklopac

U osnovi postoje dva tipa nokat tetovaže. Mnogi od malih motiva su dostupni kao samoljepljive naljepnice. Aplikacija je posebno lako jer se tetovaže se lako ukloniti pincetom iz podloge i Pune. Nokte Sticker kao pokriće su dostupni u različitim prednosti i može biti ili direktno evidentiraju i postavljena na nokat ili treba da se pre-natopljenom neko vrijeme u vodi. Je zajedničko svim nokat naljepnice da nokat je zapečaćen na kraju. Dakle tetovaže pridržavaju dugo na nokat i zadržati svoj oblik i bojanje snage.

Nokte tetovaže u brojnim varijantama dizajna

Nokte tetovaže su jednostavan za korištenje naljepnice idealne za brzo stvaranje maštovitih nail art. Širok raspon dizajna olakšava stvoriti bilo koji stil. Bilo grafički, cvjetni, ukrasnih ili romantične - za svaki željeni dizajn nokat je pravo nokat naljepnice. Većina motivi su da rade u različitim bojama ili kombinacije boja, tako da dizajn nokat može se lako prilagoditi na outfit i lični stil. Mnogi naljepnice se mogu kombinirati i stvoriti stalno nove i jedinstvene umjetničkih djela na prirodne ili umjetne nokte.

Od jedan motiv da navlaka za tattoo

Osim malih tetovaža dizajnira naljepnice su također dostupni kao navlaka ili za francuske Nokte. Dizajn nokat se tada može implementirati vrlo brzo. The nail art naljepnice može biti postavljen za savršen plasman sa grickalicu u obliku i jedva više od "handmade" četkom ili airbrush tehniku razlikovati.

Sealer kao finiš

Da bi nokat naljepnice drže dugo i ne dolaze sa nokat, u zadnjem koraku, pečat se primjenjuje. Ovisno o tome kako je nokte je dizajniran, završni premaz može se koristiti ili bezbojni lak se koristiti. Dlaka se leči pod svjetla uređaja i osigurava posebno otporna i sjajne površine, a time i za dugotrajno prekrasan nokte.


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni