Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Nail Art / Nokte folije
Nail folije visokog sjaja - za izuzetne Nailarteffekte

Детаљи
+

Ako je da bude jedan od malo drugačiji izgled, a zatim nokta folija visokog sjaja ideal. Film je primjenjivala dobro pripremljeni za nokte i daje efekte koje su jedinstvene. Aplikacija je na prirodni nokat moguće kao akril i gel nokte, a trajnost osigurava konačni pečat.
Primjena filma transfera je lakše nego što mislite s pravom putu. Važno u pripremi je masnoće i prašine i potpuno suha noktiju ploče. Na nokta, tanki film ljepilo se nanosi u željenom opsegu. Ako je u početku mliječno ljepilo transparentne Boja na, nokat folije se može postaviti. Uz spot vrtlog ili drveni štap, film je postavljen i pritisne. Nakon nekoliko sekundi, zaštitni film može se skinula visokog sjaja nail art element onda čvrsto i sigurno drži na nokat. Dakle, film ne ljušti ili ogrebotine, preporučujemo brtvljenje s lak za nokte ili nadlak. Ako noktiju folije obraditi na umjetnih noktiju, jasno Builder gel se koristi za odgovornost umjesto ljepila noktiju folije. Film je umetnuta i pritisnuo u blago osušeni gel, nakon čega slijedi dodatno stvrdnjavanje UV lampe. Opet daje pečat za dugotrajno čekanje i dodatni sjaj na nokat.

Повратне информације
+

Ukupno pregleda

5

Pregled

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni