Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Nail Art / Nokte folije
Nail folija - Gold - za plemenite i glamurozan nail art predstave

Детаљи
+

Nail folija u zlato je idealna da bi nail art brzo i sa twist na nokat. Dizajn je potpuno drugačiji od nanošenja boje ili u boji gel, postoji bezbroj načina da se procesuira sjajne folije. Da li je styling savršeno, stvarajući pečat s top coat ili bezbojni lak zaštitni sloj i osigurava dugi sjaj i na grebanje i udarce površine.
Za nail art kreacije s noktiju folijom - podloga zlato noktiju mora biti čista i bez masti. Idealno je preliminarna čišćenje Cleaner i Zellette, na taj način savršeno prijanjanje filma ljepila je zagarantovana. Lepak se nanosi u tankom sloju na nokat i malo osuši. Sama suština mliječno transparentnom boja, film transfer se može postaviti i pritisnuo uz drveni štap ili Spot Swirl. Nakon potpunog sušenja, zaštitni film se može lako ukloniti i zlatne folije sija u metalik sjaja. Na kraju završni premaz se primjenjuje, cilja zatvara noktiju i povećava sjaj i izdržljivost. Ako noktiju folije koristi na gel noktiju, a graditelj je zamijenio ljepilo. Gel sloj je prethodno sušen, nakon umetanja folije za nokte konačni stvrdnjavanje odvija pod UV lampe.

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni