Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Nail Art
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Нощ на обувки nokta sticker jappy za kreativne noktima
Детаљи
+

Nail art idealno bi trebao biti jedinstven kao osoba koja je nosi. Noć sjaj  nokta Sticker Jappy su dostupni u različitim varijacijama i veličinama, tako da svaki kupac će pronaći kombinaciju koja odgovara njezinoj naravi najvjerojatnije, je li jedan motiv ili samo ukras za sve noktima. U nokta naljepnice imaju poseban premaz koji bi im svijetle u mraku ili pod UV svjetlom.

Nokta je prvi pripremio i podnio u odgovarajućem obliku. Nakonpodnošenja uklonjena za nokta naljepnice se mogu zaglaviti. U tom smislu, oni su šiljatim objekt poput igle ili pincete snimljene točno postavljene i pritisne na noktu. Pričvršćivanje sloj Jasno kaput , top coat ili brtvljenje gel daje cjelovit nokta njihov stvarni sjaj i štiti od oštećenja u isto vrijeme i na utjecaje iz svakodnevnog života.

Instrukcije
+

Korak 1: Priprema nokte nauobičajeni način.

Korak 2: Jeste liglasovati temu i povlači ga isključiti oštrim predmetom, kao što su Novčanom kaznompincetom ili SpotSwirl od prijevoznika folijom.

Korak 3: Nakon toga stavio naljepnicu na željeno mjesto na noktena rukama i gura nešto.

Korak 4:
Nakonpečat nokte dizajn s jasnim kaput, gornji kaput ilibrtvljenje gel. Dakle,nail art je zaštićen.


Savjet:
Zbog prirodnog oblikanoktiju ili čak i kod starijih naljepnice, može se dogoditi da se vrata na obje strane, a ne lagodan protiv.Tada možete koristititrik uz pomoć plastičnom folijom. Postavlja naljepnicuna odgovarajuće velikojobriska gela istegnute komad plastičnom folijom čvrsto preko nokta. Nakon sušenja,film se može ukloniti.

Повратне информације
+
Ukupno pregleda
4
Pregled
5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni