Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Nail Art
Glamour Nail folije Zebra za savršen nail art na prirodni i umjetni nokti
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

U glamur noktiju folije za nded je jednako pogodan kao element za nokte u akrilna tehnika za gel modeliranje. To je moguće koristiti za Full Cover Nail Design ili kao pametni privlači u kontekstu modeliranja. Također na prirodne nokte, film se lako može montirati na svojim brojnim varijantama.
Prije nanošenja noktiju folije za prirodne ili umjetne nokte moraju biti izvedeni u ovom obliku, opcionalno po uzoru i temeljito očistiti. Posebno na potpuno uklanjanje čestica mora biti osigurana. Idealno za čistiji od naših nded online asortiman pogodan. Nakon odgovarajuće Nails patch je izabran za nokte, film transfer je pažljivo uklonjen i postavljen glamur noktiju folije. Tek tada, kada je savršeno pozicioniran ultra-tanki samoljepive film, to se pritisne na svoje mjesto. U nekoliko trenutaka senzacionalan nail art je prizvao sa ovom tehnikom, a zatim četkom sa brtvljenje gel noktiju folije ostaje čvrsto na mjestu.
Naša posebna savjet za primjenu noktiju folije za prirodne nokte: Kada je film je grijana s fenom ga teče glatko po sebi i savršeno prijanja na površinu nokta.
Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni