Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 49 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Nail Art
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode WINTER2017
Nail naljepnice Waves - pametni noktiju u pojedinačnim valovima
Детаљи
+

Waves i šiljci su pravi eye-catcher na nokta. U noktiju naljepnice Waves omogućiti bez mnogo napora u cijeloj stvaranje pojedinačnih obrazaca u talasu izgleda. Self-ljepilo i trajni dočaravaju noktiju naljepnice nail art jedinstveni prirodni i umjetni nokti.

Prije noktiju naljepnice Waves se lijepe na nokte, to je kao i obično pripremljen s manikura ili noktiju. Ako se gradi noktiju i poravnati i očistiti površinu nail art naljepnice mogu se ukloniti pincetom iz podloge i jednostavno Pune na. Preporučljivo je uzeti u obzir prethodno koje obrasce su da se pojavljuju. Film je jednostavno povezan u željeni oblik s konturom za nokte. Supernatants nakon lijepljenje biti uklonjen sa datoteku noktiju. Tako, na samoljepljive naljepnice su izdržljivi i pouzdani na nokat, korištenje odgovarajući finiš se preporučuje. Pogodno bezbojni lak ili premaz, koji se leči pod UV svjetlosti jedinice.

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni