Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Nail Art
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Nail Naljepnice Ljeto - Nail Art Naljepnice za `s ljetne osjećaj
Детаљи
+

U noktiju naljepnice ljeta sa sočnim voćem motivima, cvijeće, palme i srca djelovati živim bojama posebno veseli i hrabar. Za ljeto nail art noktiju naljepnice su savršeni i mogu se lako popraviti na nokat. Za dugotrajno čekanje premaz pruža finiš.
Da bi nokta na nokat naljepnice ljeta izgleda set profesionalnih i traje dugo, nokti moraju biti dobro pripremljeni. Aplikacija je dostupna i na prirodu i umjetnost na noktima. U noktiju je njegovanih, ili uzoru, a zatim podnio u formu. Kao razlog za Nalart naljepnice u ljetnom dizajna, boje boje svih vrsta su pogodni su suptilne, kao i jarkim bojama podjednako. Na čistu površinu nokta, male pojedinačne motivi su postavljeni po želji i lagano pritisne. Kao rad znači da ovdje najbolje odgovara pincetu sa kojima Nail tetovaže može ukloniti iz podloge. Da bi noktiju naljepnice pridržavaju nokta dugo, a brtvila je konačni dizajn noktiju. Kako je uspio je da koristite brtvljenje gel, alternativno, jasan premaz za zaštitu i sjaj noktiju će se primjenjivati.
Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni