Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 49 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Nail Art
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017
Nail naljepnice hologram valovi - Nail art s razlikom
Детаљи
+

Ovisno o svjetlu treperenje u noktiju naljepnice hologram talase u svim bojama. Ove nail art naljepnice svakako privući pažnju na sebe i može se koristiti za nove i ekstravagantna Full Cover Design na prirodnim, kao i Umjetni nokti primjenjivati. Za dugoročne čekanje i visokog sjaja za nokte naljepnica se zapečatiti na kraju.
Za primjenu noktiju naljepnice holograma valovima nokta se priprema na uobičajen način. Ako nail art naljepnice se lijepe direktno na prirodni nokat, mora se podnijeti u obliku, suhe i čiste. The Full Cover noktiju na nokte modeliranje akrilnom ili gel se može učiniti kada nokat spreman modelirani i oblika. Nail naljepnica je uklonjen iz nosača filma, stavi na nokat i postavljen. Laganim pritiskom na naljepnici dobiva svoje prianjanje na nokat ploču. Da bi za nail art boravak u dugim i pouzdan mjestu, nokat se konačno zapečaćena. Opcionalno, može se koristiti ovdje kao brtvljenje gel premaz ili jasan kaput.
Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni