Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Nail Art
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Nail Art Metal pahuljice - svjetlucave pahuljice u metalik izgled
Детаљи
+

Mali glitter pahuljice se mogu koristiti i na i unutar akril ili gel za nokte. U zavisnosti od položaja i materijal koji se koristi za modeliranje varira protok nail art. U principu, biseri se kao pojedinačni deponenti, grupirani ili postaviti razbacane i proizvode sve nove sjajne odraza.
Bez obzira na obradu prirodnog nokta se priprema kao i obično i dobili prajmera, prajmer i najmanje jedan akril ili gel sloj. Kada obradu metala pahuljice nail art u strukturi, pahuljice se pritisne sa četkom ili pincete u vlažnim gel sloj, a zatim premazom. Tada je osušeni i noktiju je modelirana kao i obično. Ako je metal pahuljice nail art primjenjuje izravno na završio fiksaciju noktiju se vrši zaptivni sloj. Na završni sloj se nanosi ravnomjerno zemlje i čvrsta prema uputstvima proizvođača. Važno je u svakom slučaju da su pahuljice, kao i gornjeg ruba nokta da se pažljivo obložen.
Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni