Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Nail Art
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Nail inlay - Pozlaćeni uložak za fine noktiju dizajn
Детаљи
+

Zamršene umjetnička djela u pozlaćenim metalnim akt u dizajnu noktiju stilom i ekstravagantnog u isto vrijeme. U Nail inleje su ukrašene sitnim cirkonima i svjetlucave stoga posebno lijepa. Za ekstravagantna nail art pogled štediše su uključeni u akril ili gel sloj.
Zlatni sjajni lak za umetci iz kategorije piercinga i štediša može obraditi prilično jednostavan. Advance nokta kao i obično, i premazane. U inleje su uključeni direktno u strukturu sloja, i pogodni su za akrilne kao Gelmodellagen. Primjenom daljnje slojeve transparentan malih štediša je dobro zaštićen unutar noktiju. Ovo je također posebno ekstravagantne i stilom. Za maksimalnu zaštitu i visoki sjaj završni zaptivni sloj pruža. Akril kao Gelmodellagen mogu dobiti završni premaz, što čini noktiju ploče otporan na ogrebotine i trajnih glamurozno. Kada akrilna modeliranje visokog sjaja efekt postiže se završni poljski, sjaja i brze Završi ovdje stvoriti potrebnu snagu nokta.

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni