Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Nail Art
Nail folija Leopard - Trendy Jungle Potražite lijepljenja
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

The Nail folije Nail Art Leopard djeluje kao divlje i egzotične u isto vrijeme i savršeno nadopunjuje sexy-provokativne outfit. Film je fiksna ljepljivom folijom i može se koristiti na prirodnim, kao i veštačkih noktiju. Kao navlaka ili kao nail art dekoracije mogu se prijaviti film u različitim varijantama. Pečaćenjem se trajnost i sjaj povećanje faktor.
Za primjenu noktiju folije u Leopard-izgled noktiju mora biti čista i suha, čišćenje sredstvom za čišćenje i Zellette odmastiti nokat ploče u isto vrijeme. Ovo je posebno važno kada se prirodnih noktiju za dobro prijanjanje. Na noktiju ploče film ljepilo se nanosi u tankom sloju. Nakon kratkog vremena ona mijenja svoje Boja od mliječno transparentnom, a zatim nokta folija se stavlja i pritisnuo sa Spot Swirl ili rosewood štapiće. Nakon nekoliko sekundi ljepilo osuši, zaštitni film se može ukloniti. U noktiju je tada dodatno ukrašen ili konačno zapečaćena. Za potrebe filma na nail art Builder mogu se koristiti. Ovaj transparentni gel je blago osušeni, pritisnut film i spreman, gela je osušeni. Važno je ovdje za skinuti film transfer sa kreten. U noktiju je tada spreman stilu i završio sa završnim premazom.
Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni