Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 49 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Nail Art
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode WINTER2017
Fizz kavijar perle za moderan izgled, malo kugle na nokte
Детаљи
+

U nail art, teško da postoji nešto što ne postoji. Noviteti su uvijek popularni i koji je bio prvi, posebno je zavidio. Sa našim NAIL-EON Fizz Perle moći ćete zatrpani zavidnim pogledom. Koristite kavijar efekt za vaše nokte. Sada ćete vjerojatno pitati što kavijar je da pogleda tvoje nokte. Ništa! Samo efekt.


Novi trend čini njegovo ime. Kavijar je ne samo ekskluzivno delikates, on je također od davnina poznat kao uređaj u borbi protiv bore. Stoga, ova isključivost je predodređena za nokte. Naravno, ne pravi kavijar, ali male kuglice koje uzrokuju upravo taj efekat.

Dočara sa našim Fizz kuglice izuzetan 3D efekt. Za to vam treba bojom. Nosite ga u dva sloja na nokat. Najbolji način da rade svaki nokat pojedinačno, tako da se boja ne osuši prebrzo. Da li je boja još mokra, pospite je u odgovarajućoj boji male kuglice. Ako ste pratili cijeli nokat, pritisnite kuglice odjednom i pustiti nokte suhe.

Iskoristite najviše kvalitete naših proizvoda za vaš lijep nail art kreacije. Naši proizvodi podliježu strogim zahtjevima evropskih standarda.
Mjere
+
0.021 Metar (m)
0.038 Metar (m)
0.085 Metar (m)
Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni