Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 49 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Nail Art
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode AUTUMN2017
Staklo Crystal kamena prikaz 2 mm - Rhinestones za Nail Art
Детаљи
+

U nail art stakla kristalno kamena prikaz 2 mm sadrži sve što je potrebno za završetak Nail dizajn za elegantan pjenušava nail art. Mali kristalni kamen može predstavljati ekstravagantne refleksije pojedinačno ili u grupama ili biti postavljen na privlačnih i originalne obrasce. A pečat na kraju osigurava trajni stisak na akril ili gel za nokte.
Prije cirkonima 2 mm mogu se ugraditi u modeliranju stakla kristala kamene ekrana, kao i obično, pažljivo izgradnja nokta. Prirodne noktiju se podnosi, hrapava i obložena prajmera, baze gel pruža savršenu bazu za kasnije modeliranje. Na noktiju je izgrađen u različitim slojevima na C-krive, staklo kristala u jednom od slojeva ili u završni sloj se zatim Incorporated. Za ovu, pločice se jednostavno pritisne u vlažnom modeliranje materijala, pažljivo umotana i čvrsta. Važno je da nema praznine između kamena i akril ili gel i ostati kasnije, tako da može doći do neugodnog liftings. Da li je Nail uključeni i izgradio finišu noktiju, donosi konačnu pečat koji drži noktiju i dugotrajan sjaj. U brtvljenje gel se nanosi i čvrsta pod UV lampe. Tretiranjem površine sredstvom za čišćenje i konačnu poliranje noktiju postaje još više sjaja.
Mjere
+
0.065 Metar (m)
0.005 Metar (m)
0.065 Metar (m)
Повратне информације
+
Ukupno pregleda
5
Pregled
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni