Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Nail Art / Nokat prstenova
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode AUTUMN2016

Nokat prstenova

Lepa žena ruku da nakita . Tradicionalni nakit , koji su prstenje , trake , lanci i boji noktiju . Ali, mnoge žene , to je previše dosadno , zašto samo nose tradicionalnu , nedorečeni nakit ? Ako mora da postoji nešto uočljivo ( bez naizgled kao i ukus) , zatim noktiju na noktima sa vezi prstena baš kako treba. transparentni ili beli prstenovi napravljeni od plastike - su obojene u mnogo različitih načina i ukrašen sa pratećom opremom - kao što su veštački nokti , kao dobro. Pošto kod kuće nije uvek kompletne procesne opreme je dostupan , molimo Vas da posetite naš sajt , ne samo zvoni u malim i velikim paketa ( od sezone cena važi ovde : velike količine koje se kupuju u srazmeri sa troškovima ), već i neophodan pribor , da obradi prstenje noktiju i prilagođavanja programa vašim noktima . Postavite u banane fajl , brušenje blok , torzione traka uz odgovarajuću podršku , prstenovi u različitim dizajna i uputstva su uključeni . Naravno, možete kupiti pojedinačno sve ove proizvode .

Naila prstenje i oprema u skladu sa evropskim standardima za nakit napravljen od plastike i kalup . Komentari su potpuno bezbedan i može se koristiti kod kuće , kao i dolazi u studiju noktiju . Neka vaše mašte u dizajnu podudaranja zazvoni na lepe nokte već podivlja !


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni