Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Nail Art / Nokatumjesnost Pero
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode AUTUMN2016

Nokatumjesnost Pero

Filter articles

Slikarstvo kao umetnik. Fine linije u malim sredinama , delikatne figure i predmeti koji su predstavljeni u detalje , ali će stati na nokat - to je Nail Art . Četka i druge krupne alata ne može da se koristi ovde - zahteva te fine linije koje su motivi prizvan sa tzv olovku na ekser . Pena, koji je sintezu 10 ml bočica napuni bojom i imaju mali metalni vrh , koji omogućava precizno , delikatan rad na mali prst nokat . Naravno , možete biti unapred proizvedeni finih motiva , kao nalepnice ili Bindi lepak na nokat - ali lepo se ručno oslikana motivima , koji se sija u 48 različitih boja. Pen je dostupan kao jednostavan , boje i monohromatski u metalik, sjaj i boju verzije .

Olovke dolaze direktno od proizvođača . Garantujemo dobar kvalitet proizvoda koji zadovoljavaju evropske standarde u svim pogledima. Olovke se lako koristi , jer omogućava veoma fino crteža u boji boja na veštačkom , kao i prirodnih noktiju . Ne morate poseban talenat , nikakvo obrazovanje , nastojeći da stvori sa ovim malim čudom olovkom na vaše nokte . Sve što vam treba je neki maštu i stabilan ruku . Ili ekser umetnik koji obavlja u studiju crtež za vas . Za olovke se takođe koristi u salonima za nokte.


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni