Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Nail Art
Noktiju folija samoljepljiva retro stilu - dodir 1970
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

Ako nokat će dobiti vrlo poseban dizajn, na nail art noktiju folija je samoljepiva - Retro stil idealno. Na ubacivanje dizajn u retro stilu dočaravaju akcentima na nokte, koje su odlične kao oku-hvatač. Zbog niske debljine filma može se lako primijeniti na graditelja ili ispod pečata.
Rad sa art noktiju folije ljepilo za nokte - Retro stil je jednostavno. Nokti u kao i obično, film se može ugraditi u Aufbaugels ili se drže samo ispod vrha sloja bilo. Važno za sigurno pričvršćivanje Naiart naljepnici je čistu i suhu površinu. Preporučuje se također, blago ogrubiti nokta ploča sa tampon. U Naiart rezanja filma u odgovarajući oblik, sa pincetom, motiv može biti pažljivo uklonjen iz nosača srednje i stavljen na nokat na željenu lokaciju. Laganim pritiskom na film je fiksna i onda mogu biti trajno zaštićena slojem graditelja ili direktno kroz pečat. Za dugo sjaj Buffing je završio noktiju ili korištenje poliranje ulja pruža.

Mjere
+
0.006 Metar (m)
0.105 Metar (m)
Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni