Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 49 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Nail Art
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017
Nail art dijamant 3 x 6 mm - cirkonima u mnogim bojama
Детаљи
+

Nail dijamanti 3 x 6 mm se koriste u finalu akrila ili gel modeliranje. Za najbolji grip pruža konusni oblik koji i dalje proizvoditi u vrlo poseban refleksiju svjetla. Mali dijamant nalik cirkonima su dostupni u mnogim bojama i mogu se kombinirati s bilo kojim drugim nail art ukrasa.
U 3 x trajno integrirati dijamant noktiju 6 mm u umjetnih noktiju, postoje različite metode. Dakle, može se umetnuti u malim cirkonima s vrhom dolje u akrilne mase ili graditelja i Harden u zavisnosti od materijala iz. Alternativno, odgovarajući otvor blende može se baraka u gotove mase za modeliranje. U ovom nail art dijamant Pune. Također je važno ovdje je da je vrh sjedi u masovnoj modeliranje. U noktiju modeliranje je kao i obično pruža sa završnom obradom koja zatvara površinu i pruža dugotrajnu sjaj. Važno je da su dijamanti i noktiju postane čista prekriveni ili obloženi. Za završni dodir, a poliranje ulja ili čišćenje noktiju ploča sa sredstvom za čišćenje brendovi.


Mjere
+
0.03 Metar (m)
0.03 Metar (m)
0.012 Metar (m)
Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni