Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Nail Art
Mačke oči hologram prikaz 3x6 mm
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

U svjetlucave mačke oka sa okruglog hologram prikaz 3x6 mm u 12 boja su idealni ako pjenušava i privlačnih Izdvajamo za ugradnju u modeliranje noktiju. U obliku suze cirkonima se pritisne u masu za modeliranje i polimerizovani u skladu zavisnosti od materijala. A pečat osigurava trajnost i dugi sjaj.
Pred očima je mačka može se ugraditi sa ekrana kao nail art, akril ili gel noktiju potreba da se pažljivo izgrađena. Prirodne noktiju se podnosi i hrapava. A Primer pruža potrebne prianjanje podlozi na nokat. Sloj po sloj, nokat modeliranje je sada formiran sa C-krive, cirkoni su se u posljednje sloju strukture kako želite umetnuti od mačka oči hologram ekrana 3x6 mm i čvrsta ili sušene. Dakle, štediše su odgovorni stabilne u umjetnih noktiju. Za dugotrajnost i visoki sjaj se primjenjuje premaz. U brtvljenje gel je obojena u tankom sloju na nokat, i čvrsta pod UV svjetlo za dvije do četiri minute. Nakon što je završio s Cleaner i poliranje ulje, sija nokta za dugo vremena i izdržljiv otporan na ogrebotine.
Mjere
+
0.025 Metar (m)
0.005 Metar (m)
0.025 Metar (m)
Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni