Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Nail Art
KONAD Collection Stamping Slika Plate - mnogi motivi
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

Uz KONAD Collection Stamping Slika Template tačnim Nailstyling je posebno lako. Šablon je izrađen od metala i može se koristiti u tretmanu brižan više puta. Optimalni rezultati postižu se s bojama KONAD Stamping. To su ujedno i ___- ___ 0_1 shop.

Za savršen Stamping nakon ___ ___- metoda 0_12, a štancanje lak za nokte u željeni Boja i izvlakač i pečatom pored odgovarajući predložak potrebno. Utiskivanje lakovi za nokte imaju prednost da su se osuši sporije i na taj način omogućiti miran i precizan rad u odnosu na ostale lakove za nokte. Sva oprema za rad su dostupne kao individualne komponente ili kao set u radnji. Poljski noktiju se primjenjuje na predložak KONAD Collection štancanje i zatim zagladi off sa strugalicom. Opcionalno po noktiju štancanje različitih dizajna mogu biti iscrtan u različitim bojama. Pečat zauzima predmet predloška i prenijeti ga brzo sa valjanje kretanja na pripremljenu površinu noktiju. Ako je završena uređena nokat, a završni sloj osigurava da štancanje aplikacija čuva dugotrajne sjajna i ukrašene nokat.


Mjere
+
0.002 Metar (m)
0.254 Metar (m)
0.18 Metar (m)
Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni