Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Nail Art / Konad unište
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode AUTUMN2016

Konad unište

Filter articles

Ruke su eroticne , oni su simboli ženstvenosti, estetike, i žele da budu isto tako izradjene  i dobro održene. Osnovna nega kože i noktiju je apsolutno neophodno, i ulepšavanje noktiju u obliku i boji ne treba zanemariti. Lep i uzbudljiv dizajn noktiju, je želja svake žene, a to  je najbolje uraditi sa proizvodima od proizvođača Konad – prvi proizvodjac na tržištu za nokat umjetnost. Konad se nalaziu u profesionalnim studijima za nokte i kozmetickim institucijama, kao i u privatnim kupatilima, koja su pretvorena u salon lepote. Zato sto proizvođač drži svoje obećanje: proizvodi jednistvene lepote koji su laki za upotrebu i ispunjaju najviše zahteve u pogledu higijene, bezbednost i kvalitet. Nokat umjetnostod Konad može dati rukama lični izraz , estetiku i senzualnost .

Konad proizvodi sunđere, šablone, lakove, markice, informativne brošure i sve što je potrebno za opremu. Ponudjene sablone trebaju biti u drzac, koji mozete kupiti kod nas kao i sve ostale opreme i uputstva za izradu lepih  nokti.Ovde mozete naci pojedinacne porizvode kao i sele setove io kitove koji ne ostavljaju želje neispunjenim. Artikle od Konad su uparene i mogu se kombinovati - kompletna oprema  jednog proizvođača garantuje početniku kao i profestionalnom  umetmnioku noktiju  najbolji rezultat.


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni