Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 49 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Nail Art / Blistati Nit
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode WINTER2017

Blistati Nit

Filter articles

Mnogi mali modni detalji, razlicitih materijala i sastojaka prave das vestacki nokti izgledaju kao umetnicko delo.Dok su prirodni nokti tako osetljivi , kod vestackih noktiju je sve moguce. Moze biti sjajno, svetlucavo, u bojama, trodimenzionalno ili imati pircing. Nakit, sjaj, cirkoni prave dizajn noktiju ,pravom umjetnosti.Jedini uslov : slika u celini mora da odgovara . Ženska ruka je previše lepa da bi ih uruzio nedovoljan dizajn noktiju. dizajn noktiju bi trebao da bude prilagođen ličnim stilom. ne mora da izdvaja mnogo ,a i de treba  da deluju previše jednostavno . Nail art lepršati teme su jednostavni , mali , svetlucavi konac, što može da poboljša veštački nokat .

Šljokice su potpuno bezbedni teme , oni dolaze direktno od proizvođača i proizvode se sa najvećom mogućom pažnjom . I oni su jednostavni za rukovanje : Nail art sjaj teme koje su ubačene u Temperatura boje dlake , ili još uvek meka UV gela . Vi i dalje će tokom noktiju vajanje primene . Lak i gel se izleči samo jednom , šljokica teme koje su čvrsto fiksiran. Vi niste prepreka u životu , jer su skoro potpuno nestati u modelovanje - u studijima noktiju , oni se često nalaze u gotovim nokte . jednostavna tema u mnogim bojama i stilova na raspolaganju, jednu boju , prelijeva , duga boje , metalik boja i mešavina .


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni