Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Nail Art / Blistati prah
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
nded Velvet Dust čitave nokti
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

Vanredna novi način ukrašavanja noktiju, mi vam nudimo našim nded Velvet prašine. Različite boje vam dati još veću raznovrsnost. Prašak čini veoma poseban efekat na noktima. Upotreba nije teška. Uzmite pad je definitivnokomad papira. Manikir nokte, kao i obično. Nanesite lak za nokte da odgovara prah.

Take the Dust Velvet i posuti ga na njen nokat, onda prestani prah iz prsta. Prah sa četkicom pažljivo pritisnite na nokat. Za ovaj korak se pouzdano rade, trebalo bi da radite svaki nokat. Pritisnitesledeći korak određuje prah. Sa štapom manikir ostaci se mogu ukloniti sa ivice noktiju. Da bi za praha noktiju vrha razbija ne direktno, neophodno je raditi veoma dobro ovde. Dodirnite u vezi sa prstom na papiru da slavine se višak praha. Sa četkom za uklanjanje prašine u sledećem koraku ni poslednji višak praha. Prah koji je pao tokom primene pored nokta i da je otkinuo viška ostatka, popunite papira koristeći nazad umogu.

Ubedite sebe naših proizvoda koji su sve najvišeg kvaliteta i biti proizveden na najnovijem stanju UV gela istraživanja. Oni podležu strogim zahtevima evropskih standarda.

Mjere
+
0.02 Metar (m)
0.02 Metar (m)
0.05 Metar (m)
Повратне информације
+
Ukupno pregleda
4.4167
Pregled
5
8
4
3
3
0
2
0
1
1

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni