Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Nail Art / Blistati prah
Laser Nail Glitter - Glitter prašak za modeliranje u mnogim bojama

Детаљи
+

Dizajn blještavoj noktiju dočarava nail art laserski glitter. The sjajan sjajni glitter čestice mogu se primijeniti za akrilne, kao i gel modeliranje. Za specijalne efekte, boje se miješaju i razišli se u obrasce ili sitno distribuira na nokat. A završni finiš daje trajnost i sjaj završio noktiju.
Čestice glitter na laserske noktiju Glitters su vrlo dobro, vrlo neprozirna i može biti raznovrsna koristiti u modeliranju. Umjetnih noktiju je postavljen kao i obično, na podnesena u obliku prirodnih premaz noktiju i baze gel koji će se primjenjivati. Nakon sušenja, prvi gel sloj glitter prah posut direktno u znojenja ili do kreativne raspršenja obrasce. Sljedeća slijedi daljnje slojeve za izgradnju gel noktiju. Sličan postupak je u modelu akrilnim u stanju sjediti ovdje mica čestice u unutrašnjosti modeliranje i može biti sjaj i treperenje. Konačna brtvljenje sa premaz čini akrilna kao gel za nokte za maksimalni sjaj i dugotrajnu zaštitu od noktiju.


Повратне информације
+

Ukupno pregleda

5

Pregled

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni