Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Nail Art
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Flower noktiju u boji naljepnice - romantična nail art noktiju za sve
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

Flower noktiju u boji naljepnice može biti uređen kao jedan predmet ili u kombinaciji idealno za romantičnu nail art s razigranim pogled. U noktiju naljepnice su samoljepljive i zato posebno jednostavan za korištenje. Pogodna su male naljepnice za prirodni i umjetni nokti.

Primjena cvijeta noktiju naljepnice Šareni je samo moguće i zamislivo lako na prirodne nokte akrila ili Gelmodellagen. Zbog ljepila podršku, subjekti mogu lako ponijeti sa pincetom iz podloge i jednako lako držati na nokat ploču. Nakon stavljanja naljepnice držati laganim pritiskom čvrsto na nokat. Dobro prianjanje, važno je da je površina nokta je čista i suha, cvijet naljepnice se koriste na prirodne nokte, primjena baze sloj se preporučuje kao premaz. Nakon stvrdnjavanja i uklanjanje ljepljive sloj nokta naljepnice cvijeća može se postaviti i Pune jarkih boja odmah. Da se pridržavaju dugo motive i da je površina konačno zapečaćena. Pogodan kao finiš je brtvljenje gel i lak se može koristiti.

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni