Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Nail Art / Suhog cvijeća
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode AUTUMN2016

Suhog cvijeća

Filter articles

Cvijeće je prelijepo. Ono miriše, sija u raznim bojama i oni posećaju na ljeto. Nije ni čudo što su oni popularni motivi u dizajn enterijera i motivi koji se vraćaju na odjeći i nakitu i čak u japanskoj umjetnosti Ikebana su uzdignuti kao dizajnski objekat. Cveće i behar nas fasciniraju jer oni predstavljaju savršenu umjetnost prirode, koji ne služe samo za reprodukciju već imaju erotični izraz. Šta može biti prirodnije nego da mislite o inspirisajućim slikama Georgia O'Keeffe i željeti ukrasiti ruke lijepih žena sa cvećem i beharom?

Cveće je malo plastično cveće koje imamo u pet sjajnih boja i jednu u bež boji, koji mogu vaše nokte pretvoriti u polje cveća, mali deponenti nisu elegantno izrađeni, već ostavljaju zahvaljujući svom prilično jednostavnim dizajnom, mogućnost da ih izradite po svojoj mašti. Oni se mogu primijeniti na prirodne nokte kao i veštački nokti, jer su cvetovi smešteni u UV-Gelu ili akrilu, nakon očvršćavanja oni su bezbedno fiksirani. Trajni mali naglasak kojise zahvaljujući različitim bojama i jednostavnim oblikom prilagođavaju svakom dizajnu noktiju, ali prilično dolaze do izražaja u šarenim bojama. Kao i sa svim drugim proizvodima, jeftinije je kupiti velika pakovanja: velika pakovanja se koriste u salonima za nokte.


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni