Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Nail Art
Crystal Display kamenje (otprilike) 1 mm
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

Primjena srebra perle iz ekrana je vrlo jednostavan. The Noble efekti, koji može prizvati ga, gotovo neograničene. Na noktiju štediše kao pojedinačni komadi, razbacane u grupama ili u različitim veličinama mogu se koristiti. Posebno zgodna je jednostavnost upotrebe i udoban uklanjanje sa ekrana.
Prije nego što s kuglicama od kristalno kamenje prikaza (otprilike) 1 mm ide u dizajnu noktiju, nokat je izgrađen kao i obično. U premazan prirodne nokte na željenu C-krivulja se formira u slojevima. Zatim cirkoni se stavljaju u posljednjih još uvijek vlažna sloj akril, stakloplastike ili gela. Za ovu, četke se natopljenom gelom, pločice pridržavaju blagim četkom i mogu biti pohranjeni na nokat. Do stvrdnjavanja pod UV svjetlo za gel ili sušenje zraka za akril noktiju skupova, na cirkonima pridržavaju čvrsto na nokat. Za dugotrajno čekanje i dodatnu dozu sjaja premaza čini jednu. Poseban gel se primjenjuje za popunjavanje noktiju i čvrsta. Kroz korištenje čistije i poljski nafte, Finisch otporan na ogrebotine dobije željeni dugotrajan sjaj.
Mjere
+
0.025 Metar (m)
0.005 Metar (m)
0.025 Metar (m)
Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni