Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 49 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Nail Art / Bojaperle
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode WINTER2017

Bojaperle

Filter articles

Prsti i ruke su insirativni za umjetnika- to je uvjek bilo tako. Bez obzira da li se osvrnemo na rukama Venere u Botičeli ,,Rođenje Venere,, sa njenim detaljno i s ljubavlju izrađenim prstima, koji nježno dodiruju grudi, ili ako se osvrnemo na ruke okićene prstenima Rubenske dame- ruke i prsti fasciniraju umjetnika,  a to su nokti koji krase naše ruke i daju im lep izgeld. Naši nokti su upadljivi kad sijaju- pa zašto onda raditi samo sa lakom? Staklene perle su savršene kao detaljni akcenat sa svojim svetlucavim detaljima. Dakle, kao kad dragi kamen prstenu daje jednistven karakter, tako i staklene perle pružaju prelepo izrađenom noktu harizmu. I kao što je svjet dragog kamenja raznolik, tako su i naše staklene perle, koje možete naći u katalogu.

Micro staklene perle za nokte u našoj kolekciji su raznolike, odgovaraju svakoj prilici i vrlo su izdržljivi. Oni se nanoseu neosušeni lak ili gel, i dostupni su u mnogim bojama- koje se presijavaju ili ne, transpiriraju, u jeans optici, metalik ili po Perlmutt-u. Ležeran, elegantan, bojno u skladu ili kao tačka kontrasta: Postoji nebrojno načina za korišćenje Micro staklenih perli.


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni