Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Nail Art / Airbrush

Airbrush

Filter articles
Zračni kist Savjeti Airbrush Zračni kist Savjeti
from 2,25 € *
4,50 € / 100 g
Šablone Nail Art Airbrush Šablone Nail Art
0,45 € *
Airbrush boje Airbrush Airbrush boje
2,45 € *
30,63 € / 100 ml
Airbrush Stencil Airbrush Airbrush Stencil
0,63 € *
Motiv Nokat savjeti Airbrush Motiv Nokat savjeti
from 6,20 € *
Stiletto Motiv Savjeti Airbrush Stiletto Motiv Savjeti
7,44 € *
8,55 € / 100 g
Nail art miješanje ploča Airbrush Nail art miješanje ploča
0,95 € *
5,00 € / 100 g
Airbrush tehnika - precizni nail art za savršene nokte
Osnovna oprema za airbrush nail art

Ovaj nail art uspeva airbrushing, potrebni su razni pribor. U našoj prodavnici u uređenje ovog posebnog nail art varijanta je također ponuđen kao praktičan airbrush set. Potrebno za osnovne opreme su sljedeće alate i materijale:
• airbrush pištolj
• Klip kompresor sa rezervoar pod pritiskom
• Priključak crijeva, kao što su spiralne crijeva
• Filter
• držač pištolj
• Čišćenje
• Vodotopiv bojama, uključujući crno i bijelo
• airbrush nail art šablona
Ako ova oprema dostupna i rad pripremio, nokat može početi. Preporučujemo upotrebu usta straže da se izbjegne određene udisanja spreja magle. Okolno područje treba biti zaštićena, na sam rad zahtijeva svijetle i bez odsjaja svjetla za idealno gledajući nokat.

Dobra priprema za nokte za najbolje rezultate

A nokat uvijek može biti samo dobra kao pripremu nokat je napravio. Moguće je koristiti airbrush tehnikom akrilnih ili gel nokat ili ojačane prirodnim noktima. Podloga mora biti temeljito očišćena, čista i suha. Da biste zaštitili prst a self-zaštitna kožu šablona lijepi na nokat. Kao prvi nokat palca se prska. Nakon postavljanja kompresor pritisak na 1,5-2 bara može početi primjenom airbrush boje. Udaljenost do nokat treba biti oko 4 do 5 cm.

Slojevi način da se savršeno airbrush nail art

U airbrush nail art radi u nekoliko tankih slojeva. Dakle, rezultati su posebno dobro. U prvom koraku, nokat se pruža s premazom. White je posebno dobra i donosi naknadne slojeva boje da zablista. Osuši se prajmer, airbrush matrice mogu se koristiti. Željeni motiv je postavljen i pritisnuo na nokat. Željenu boju je uveden u malom iznosu u kompresor rezervoar, udaljenost prilikom aplikacije mogu biti donekle smanjena. Evo, takođe, ponovo radi u nekoliko slojeva.

Ako je boja osuši i svim željenim motivima prska šablona je uklonjen pažljivo pincetom. Zaštita prst se može ukloniti. Gotov airbrush nail art je zapečaćena sa vrha kaput i vrlo je dobro zaštićena od fedinga i ogrebotina.


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€