Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Tekućine / Priprema i Završiti
NDED Primer za Nokte

Детаљи
+

NDED Primer pruža savršen temelj za naredne noktiju. Ova tečnost obezbeđuje dugotrajan i stabilan spoj prirodnog nokta i noktima sve glavne sisteme zgrade. Mnogi kupci imaju tanke, krt, labave, masnu nokte ili imaju dosta stručnog rada sa vodom.Pravilna primena je alfa i omega u pripremi i završiti za podizanje besplatne tretmane noktiju. Počnite čišćenje vaše nokte i dezinfikujte ih. Sada se brinemo dobro brine o svojim zanoktice. Hrapaviti malo tanjir noktiju. Razmislite takođe uglovima ovde. Ako su vaši nokti su matirano, uklonite čak podnošenje. Natopite Zellette sa čistačem i obrišite ga ponovo nokte. Onda je naš prajmer štedljivo nanosi četkom na čiste suve nokte.Veoma efikasan lepak je izuzetno plodna, što je njegova upotreba veoma pogodan i ekonomičan. On takođe može širiti veoma dobro. Međutim, budite sigurni da kada se primenjuje osmog četkom da proizvod ne dođe u kontakt sa kožom ili je na kraju i slikana na setu vrhu. Onda kasnije, gel / akrilik / fiberglas pukne od vrha. Sada možete da nastavite sa daljim koracima prerade, kao i obično. Sadržaj: 15 ml ili 4000 ml jake temelje i ne ljušti više - i sami vidite!

Pečat
+

Stvrdnjavaju se na zraku

Oblikovanje noktiju bez uređaja za stvrdnjavanje: Uljepšajte prirodne nokte ili umjetne nokte bez tehničkih uređaja, nezavisno od strujnog napajanja. Ovim pečatom označeni proizvodi se sami stvrdnjavaju na zraku.

Повратне информације
+

Ukupno pregleda

4.6014

Pregled

5
92
4
39
3
5
2
2
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni