Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Tekućine / Priprema i Završiti
Kutikule Remover za nežno popuštanje kutikule

Детаљи
+

Kutikule je važan dio noktiju. Ona štiti nokte od prodora bakterija. U zanoktice treba dobro održavan. Da vidim dobro njegovan ruke dobro, s druge strane, kutikule može pokidati ako se ne održava.

Jedan od najvažnijih koraka u pripremi za manikuru ili nokte je da se uklonili zanoktice. Kutikule nikada ne treba smanjiti ili završnica. Oba za manikir, kao i nekoliko noktiju je potrebno na različitim tekućine za pripremu i završna obrada.

Naša nded kutikule Remover će vam pomoći da uklonite zanoktice u blagoj i pažljivo način. Termin Remover može iritirajuće. Zapravo uklanja tekućine zanoktice ne, oni su natopljene ga. To omogućava zanoktice su potisnuti blago i nepotrebno komad kože može oguliti bolje.

U zanoktice treba lagano gurnuo nazad sa drvenim štapom. To ne treba široko riješiti jer to može uzrokovati bolne ozljede kutikule drugo. U zanoktice može ukloniti pažljivo mekom krpom.

Iskoristite naše dugogodišnje proizvodnji iskustva, s kojim jamčimo Vam najvišu kvalitetu naših proizvoda. Počastite svoje zanoktice potrebnu njegu i koriste naše blagim i hranjiva kutikule odstranjivač za savršen i uredno izgleda ruke.

Pečat
+

Stvrdnjavaju se na zraku

Oblikovanje noktiju bez uređaja za stvrdnjavanje: Uljepšajte prirodne nokte ili umjetne nokte bez tehničkih uređaja, nezavisno od strujnog napajanja. Ovim pečatom označeni proizvodi se sami stvrdnjavaju na zraku.

Повратне информације
+

Ukupno pregleda

4.5625

Pregled

5
11
4
3
3
2
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni