Naše linije: +49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
Više od 150 LED gelovi
3 godine jamstva na svim uređajima
Iz reda vrijednost 29 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Tekućine / Noktiju
nded Kalcij njegu

Детаљи
+

Mnogi žele uredan nokte i imaju isti problem kao i mnogi drugi, koji su nokti nemaju stabilnost. Za lepe , prelepe ruke i lepe nokte isto tako, moraju da urade nešto. Do svakodnevnog stresa u našim rukama i noktima su izloženi, nokti mogu izgubiti stabilnost i na taj način slomi, razbiti i razbiti . Raznih spoljnih uticaja, oni su porozne i krte . Ali to ne treba da bude, i može se brzo i lako ispuniti ekipi sa odgovarajućom pažnjom. Trebalo bi da znate šta tečnosti su potrebni za nokte negu. Manikir trebadati ako želite da imate lepe nokte. Nakon nokti moraju biti pravilno zbrinuti. Naš nded kalcijum briga je savršeno pogodna da obezbedi lomljivi nokti sa osnovnim hranljivim kalcijuma. Aktivni sastojak može biti lomljivi nokti opet elastično i time sprečava rizik od cepanja , pucanja ili lomljava . Dobićete hranljiva brigu za svoje nokte u 15 ml bočici sa četkicom. Sa četkom, možete lako briga za prirodnu jačanje vaših prirodnih noktiju , primenjivati kao noktiju lakom. Mi isporuči najkvalitetnije proizvode. Naše dugogodišnje iskustvo kao proizvođača , možete u potpunosti može verovati. Ne očajavajte duže noktom , ako su krti i krhka i održavanje naše kalcijuma.

Mjere
+

0.033 Metar (m)
0.019 Metar (m)
0.075 Metar (m)

Pečat
+

Stvrdnjavaju se na zraku

Oblikovanje noktiju bez uređaja za stvrdnjavanje: Uljepšajte prirodne nokte ili umjetne nokte bez tehničkih uređaja, nezavisno od strujnog napajanja. Ovim pečatom označeni proizvodi se sami stvrdnjavaju na zraku.

Повратне информације
+

Ukupno pregleda

4.7273

Pregled

5
9
4
1
3
1
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni