Poklanjamo Vam poštarinu! Od vrijednosti narudžbine od 119 € * samo kod slanja preko DHL-a u

Категорије

Производи обележени са овим логотипом су сертификовани од стране ТУВ СУД.

Vi ste ovde: Tekućine / Noktiju

Noktiju

Ako se vaša njega prirodni noktiju sastoji samo prilično od toga da nafarbate nokte ili da nanesete veštačke nokte, što je lepo vidjet, ali to još uvijek nije održivo za njegu noktiju. Trajna ljepota veštački noktiju ili konstantno lakiranje , na dužem vermenskom periodu nije dobro za nokte, ako oni nisu ispod modelaže bili redovno njegovani. Indirektno se ovo dešava sa zdravom i ravnotežnom ishranom; direktno kroz primenu vrhunskih proizvoda za njegu noktiju. Olovka za njegu nokta, na primer, sadrži vitamine i pogodna je za njegu noktiju i zanoktica. Veoma ja lak za upotrebu i u skladu je sa najnovijim istražibanjima. Dajte vašim noktima malu pauzu, nakon što ste uklonili lak za nokte ili veštačke nokte. Ulje za njegu noktiju vraća snagu vašim lomljivim noktima i vašim ispucalim zanokticama sa svojim sastojcima., a penthebati, koje vaši nokti preko njege noktiju dobijaju, sprečavaju pucanje prirodnih noktiju. Ne samo za njegu noktiju, već i za kožu uopšte, vam se preporučuje Elina-krema za njegu ruku. Ona vam pruža vlagu i ne ostavlja masni film kad je nanesete i štiti kožu od stresova svakodnevnog života. Ona je takođe dostupna kao Elina- balzam za njegu ruku.


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded međunarodni

Nema članaka može se naći koji odgovaraju Vašim kriterijima. Molimo odaberite drugu pretragu riječi i pokušajte ponovno.
Imate li prijedlog za novu stavku? Vi ste dobrodošli da nas obavijestite.