Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Tekućine / Čišćenje, dezinfekcije + uklanjanje
nded Nail čistač Citrus blagom - nježan prirodni čišćenje noktiju
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

30% izopropil alkohol u nded noktiju čistač Citrus blage - Nail Cleaner Citrus mekih bi se osiguralo da tečnost ne samo da čisti, nego i dezinficira, citrusni miris pruža ugodnu klimu u aplikaciji. The Nail Cleaner je pogodan za sve korake u nail art i modeliranje noktiju i stvara najbolje uvjete za dugotrajne i sjajne nokte kreacije.

sredstvo za čišćenje noktiju je važno ne samo za čišćenje noktiju, na primjer, prije nanošenja laka za nokte ili modeliranje materijala. Takođe, tokom Gelmodellage čistač noktiju radi dobar posao. Dakle, znojenje koja se javlja prilikom sušenja slojeva gela može lako i temeljito ukloniti. Čistu površinu je uvijek preduslov za naredni sloj pridržava savršeno. Blaga i na taj način posebno pogodan za prirodne nokte čistije se primjenjuje na Zellette, to se onda obrisala dok preko nokta dok ne ispunjava uslove čistoće i masti. Tvrdoglav gel ili fiberglasa ostaje otpasti lakše kada je natopljena ploče nokta. U Nail Salon velike količine tekućine za čišćenje, dezinfekciju i udaljenost za razne rada je potrebno, dakle, tu je nded noktiju čistač Citrus blagom u tri veličine kontejner iz 100 do 5000 ml. Matching boca za punjenje i uklanjanje čišćenje su ovdje u dostupan shop. NDED Nail Cleaner Citrus Blaga - Premium Nail-Cleaner Citrus-Soft je profilisani Gelschwitzschichtenentferner za nokte modeliranje, manikure i pedikure.

Повратне информације
+
Ukupno pregleda
5
Pregled
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni