Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Tekućine / Čišćenje, dezinfekcije + uklanjanje
nded Nail čistač blagom - Nail Cleaner meka za nježno
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

Kao poseban fluid za čišćenje prirodnog nokta od nded čistač noktiju pripada blage - Nail Cleaner meka nužno nail art dodataka. 70% izopropil alkohol daju učinak dezinfekcije, tako da ne samo čišćenje, nego i higijene u svakom trenutku biti uzete u obzir. The Cleaner se koristi za odmašćivanje i čišćenje ploče nokta prije bojanja ili pre modeliranje noktiju.

Drugu aplikaciju za čistač noktiju iz kategorije čišćenje, dezinfekciju i uklanjanje nded ima i tokom Gelmodellage. Rezultirajući nakon sušenja slojeva gela ljepljive sloj se može lako i potpuno ukloniti sa čistač noktiju. Time se osigurava da sledećeg sloja čuva na sigurnom. Također, akril, fiberglasa i lak za nokte može se ukloniti sa tečnošću lako. Za primjenu nded se primjenjuje na čistač noktiju Zellette, nokat je obrisao sa impregnirani Zellette do čak posljednje ostatke boje ili masti od noktiju. Za tvrdokorne naslage na površini nokta može biti natopljena čistač. U zavisnosti od toga da li je Nail Cleaner je mekan zaposleni u privatnom ili profesionalnom polju, različitih veličina kontejner iz 100 do 5000 ml su na raspolaganju. Boca za punjenje su dostupni ovdje u prodavnici! NDED Nail Cleaner Blaga - Premium Nail-Cleaner Soft 70% izopropil alkohol za nokte modeliranje, manikure i pedikure.

Повратне информације
+
Ukupno pregleda
5
Pregled
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni