Naše linije:
+49 (0) 2428/8198992
Certificirani online trgovina
3 godine jamstva na svim uređajima
Kupnju na račun & više
Iz reda vrijednost 59 €, mi ćemo vam trošak dostave!
Pokloni od 49,00 €
Vi ste ovde: Dizajn noktiju / Tekućine / Čišćenje, dezinfekcije + uklanjanje
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Odstranjivač laka za nokte sa spužvom za brzo dopremazivanja
Boja slika može se razlikovati.
Детаљи
+

Tečnosti za uklanjanje masti ostatke od noktiju, za dezinfekciju ili čišćenje, sve su to važni alata u noktom dizajna. Oni nisu važni samo za nokte, ali oni mogu bitivelika pomoć i sa svojim alatima i druge opreme. Pored dobrih materijala i alata jehigijenski i čist radno okruženje važno. U nail art, sunokat polira jedan od ključnih sastojaka.

Ako ste u potrazi za opciju da se uklone sve nokte od jednog nokta, na primer, zbog ogrebotina ili drugih oštećenja, onda ovaj proizvod : nded nokat poljski uklanjanje boca sa sunđerom, je savršena pomoć za vas. Ne morate da koristite tastaturu pamuka, koji treba ukloni tečnost primenjeno na njega, a zatim treba da se uzme u ruke da bi se uklonili nokte. Zapravoukloni tečnost nije baš dobar za vaše ruke i kožu. Sada možete jednostavno samo stavite prst u bocu, sunđer unutra će ukloniti lak. Možete, naravno, tretirati sve prste na ovaj način. I naravno,flaša može da se dopuni jednom kada je prazna. Bočica se čvrsto zatvoren, tako daukloni neće ispariti.

Mi vam isporučiti proizvode najvišeg kvaliteta, svi oni zadovoljavaju evropske standarde i propise i da su od najnovijih koraka UV gel razvoj. Poverenje iskustvo koje smo okupili tokom godina.

Mjere
+
0.058 Metar (m)
0.058 Metar (m)
0.067 Metar (m)
Повратне информације
+
Ukupno pregleda
4.2
Pregled
5
2
4
2
3
1
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded međunarodni